bål grill som opfylder ethvert behov

Bål grill

Bål grill

Pejse Rasmus har opfundet en bål grill, som er den ultimative løsning til dig, der ønsker dette i ét samlet design. Nyd skumfiduser med børnene eller grill en god bøf. Når aftentimerne nærmer sig, kan du blot nyde hyggen ved flammerne.

Pejse Rasmus har fremstillet en smart løssning, som kombinerer grill og bål i ét smart design. Den er for dig, der vil supplere haven eller et udendørsområde med hyggelige tiltag. Dette er et oplagt tiltag for børn og voksne, der sætter pris på de hyggelige øjeblikke. Man kan tilberede alle slags måltider, hvor kun fantasien sætter begrænsningen.

Bål grill til udendørsområdet

Løsningen som passer ind alle steder. Designet på dette produkt egner sig til store som små haver, sommerhuset, ved shelteret eller et hvilket som helst andet udendørsområde. Der er rig mulighed for hygge omkring dette multifunktionelle produkt.

Unikke belægninger

Produktet fås i et multifunktionelt design, som kan udsmykkes med en smuk belægning. På billedet ses en model, der har en belægning med chaussesten. Alle forespørgsler vedr. belægning er velkomne, og vi rådgiver naturligvis gerne, hvis dette er behovet. Kontakt i dag!

Multifunktionelt design

Den er lavet i et multifunktionelt design, hvor mulighederne er mange. Produktet er fremstillet således, at risten kan løftes op og ned samt dreje rundt på 1 aksel. Den kan støbes, så den sikres mod tyveri. Målene er Ø 550 mm, 8 mm rustfrit stål og vejer 50 kg.

Tilberedninger

Denne model gør, at man nemt kan tilberede et måltid mad, som f.eks. bøffer, eller man kan vælge at grille traditionelle skumfiduser over bålet med børnene. Mulighederne er mange., og det er kun din kreativitet, der sætter begrænsningerne. Hvad skal du have at spise?