Pejsemurer

din pejsemurer pejse Rasmus

Pejsemurer på hele Sjælland og det meste af Danmark

Pejse Rasmus er din murermester med stor erfaring inden for pejse, pejseløsninger og skorstensforinger for private

Fra d. 1 april 1985 beskæftigede Rasmus sig med alt inden for skorstene. Herefter startede han som selvstændig i 1999, og har lige siden været indehaver af firmaet.

Pejse Rasmus har base i Gentofte på Sjælland, men kører på hele Sjælland og øerne. Derudover har Pejse Rasmus også leveret løsninger og montage på Bornholm, i Viborg og diverse andre steder i det meste af Danmark. 

Udvikling, innovation og nytænkning er vigtigt

Fra idé til bål grill

Pejse Rasmus er din virksomhed, der er løsningsorienteret og fuld af idéer

Måske er du stødt på bål grillen her på siden? Bål grillen er iværksat af Rasmus, som er indehaver af Pejse Rasmus. Bål grillen er en udformning, hvor bål og grill er samlet i ét design. Man kan  grille et måltid, eller benytte den som et traditionelt bål. Risten kan løftes op og ned og kan dreje rundt på én og samme aksel. Læs meget mere om bål grillen ved at klikke dig videre nedenfor.

Din pejsemurer som sørger for mindre røg og meget mere atmosfære

En pejseløsning udført af Pejse Rasmus, er din mulighed for at få atmosfære og mere stil ind i din bolig

Pejseløsninger er et tidsløst supplement, som kan passe ind i alle hjem. Pejse Rasmus er din ekspert i skræddersyet løsninger med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Grib stilen og få varmeafgivende hygge.

Har du spørgsmål omkring vores Pejseløsninger, eller ønsker du at blive klogere på dine muligheder hos Pejse Rasmus, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig. Tag kontakt alledere i dag og få et tilbud.

Få et projektmøde med pejsemurer Pejse Rasmus

Du er meget velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker at vide mere eller har spørgsmål til et projekt. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin opgave.