Pejseindsatser hos pejse rasmus

Pejseindsatser

Pejseindsatser

Pejseindsatser til en varm og hyggelig atmosfære. Grib stilen og få god varmeafgivelse i boligen

Pejse Rasmus kan stå for din indbyggede pejseindsats. En pejseindsats er, modsat den åbne pejs, en oplagt mulighed for dig, der ønsker varme i boligen helt uden at gå på kompromis med hyggen og det visuelle look.

En unik løsning

En pejseindsats findes i flere forskellige designs. Pejse Rasmus kan levere det, der kræves, hvad enten du ønsker ildfaste sten i gul eller den røde farve. Sammen finder vi en løsning, der passer til din stil.

Materiale og design

Pejse fås i en bred vifte af designs og materialer. Hos Pejse Rasmus kan vi være behjælpelige med vejledning, hvor det også er muligt at blive henvist, så den enkelte kan se- og røre de forskellige materialer.

Reparation og renovering

Har du en eksisterende pejs, der ikke virker? Pejse Rasmus kan hjælpe dig med en renovering, hvad enten du skal have udbedret en skade eller ønsker en ny pejseindsats. Det handler om dine ønsker.

Få et projektmøde

Du er selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig for at høre mere om dine muligheder. Vi tilbyder et projektmøde, hvor Pejse Rasmus kører ud til dig og har dine ønsker og behov i centrum.