Åben pejs og pejseløsninger

åben pejs

En åben pejs

Hos Pejse Rasmus kan vi tilbyde en åben pejs i alle designs, der giver den knitrende lyd i det åbne rum

Pejse Rasmus er din kompetente murer med ekspertise i opsætning og montering af unikke pejseløsninger. Den åbne pejs er for dig, der ønsker et hyggeligt supplement i boligen. Den åbne pejs skaber den helt rigtige knitrende lyd, og egner sig til alle former for boliger og ejendomme.

Alle designs

Pejse kan fås i utallige designs og unikke udformninger. Hos Pejse Rasmus får du en unik løsning, som passer til netop din bolig, hvad enten du ønsker 70'er stilen eller et nyfortolket moderne look.

Vejledning

Der findes mange forskellige pejse. Store som små og enkle som specielle. Det kan være svært at vide, hvilken type pejs, man skal gå med. Derfor tilbyder Pejse Rasmus vejledning ud fra dine ønsker.

Husk hyggen med en åben pejs

Den åbne pejs skaber personlig stil, lyd og atmosfære i boligen. Ønsker du at værne om hyggen, og sætter du pris på de små momenter i tilværelsen, er den åbne pejs et oplagt supplement.

Få et projektmøde

Har du spørgsmål til den åbne pejs, eller ønsker du blot at vide mere om dine muligheder, er du velkommen til at få et projektmøde. Det er naturligvis uforpligtende, så du kan få et godt tilbud på pejsen.